Er zijn drie manieren om de zaken voor de hond(en) goed te regelen:

Optie 1 ad hoc
De ad hoc regeling is voor mensen die geen vaste plek willen voor hun hond en losse wandelingen op aanvraag willen. Hier geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt, want vol is vol. Afmeldtijd is 24 uur. Te laat afmelden betekent doorbetalen. Prijs 12,75 euro incl. btw per wandeling.

Om te voorkomen dat ik de band met uw hond verlies en de hond zelf de feeling met de groep kwijtraakt, is het beter dat de hond regelmatig met Topdogs mee gaat. Om dit te waarborgen koopt iedere deelnemer van de ad-hoc regeling een strippenkaart voor gemiddeld 2 wandelingen per maand die 1 jaar geldig is. Als de strippenkaart op is, gaan we over op het bekende systeem: u krijgt een rekening na een x-aantal wandelingen.

Optie 2 vaste plek, met onbeperkte afmeldingen
Als u de zekerheid wilt hebben dat uw hond altijd mee kan met Topdogs, en ook nog eens op de vaste dagen van uw keuze, kiest u voor een vaste plek. Dat geeft zekerheid en gemak. Zeker als u uw hond méér dan 5 weken per jaar afmeldt, isdit systeem voor u geschikt. U betaalt weliswaar iets meerper wandeling, maar kunt uw hond onbeperkt afmelden.

Topdogs kan in die periode andere honden meenemen, zo houdt u niet onbedoeld een plaats bezet. Let op: de afmeldtijd is 24-uur.

Optie 3 vaste plek met beperkt afmelden
Als u de zekerheid wilt hebben dat uw hond altijd mee kan met Topdogs op de vaste dagen van uw keuze kiest u voor een vaste plek. In dit geval meldt u uw hond niet meer dan 5 weken per jaar af. Extra aangevraagde wandelingen hebben hier geen invloed op. Let op: de afmeldtijd is 24-uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *