Tarieven

Er zijn twee manieren om de zaken voor de hond(en) goed te regelen:


Optie 1 ad hoc

De ad hoc regeling is voor mensen die geen vaste plek willen voor hun hond en losse wandelingen op aanvraag willen. Daarvoor kan je een strippenkaart aangeschaffen die een half jaar geldig is. Afmeldtijd is 24 uur. Te laat afmelden betekent doorbetalen. Prijs 16 euro incl. btw per wandeling.

Om te voorkomen dat ik de band met uw hond verlies en de hond zelf de feeling met de groep kwijtraakt, is het beter dat de hond regelmatig met Topdogs mee gaat. Om dit te waarborgen koopt iedere deelnemer van de ad-hoc regeling een strippenkaart voor gemiddeld 2 wandelingen per maand die 1 jaar geldig is. Als de strippenkaart op is, gaan we over op het bekende systeem: u krijgt een rekening na een x-aantal wandelingen.

Optie 2 vaste plek met beperkt afmelden
Als u de zekerheid wilt hebben dat uw hond altijd mee kan met Topdogs op de vaste dagen van uw keuze kiest u voor een vaste plek. In dit geval meldt u uw hond niet meer dan 5 weken per jaar af. Extra aangevraagde wandelingen hebben hier geen invloed op. Let op: de afmeldtijd is 24-uur.

prijzen 2024

1 x per week         18        euro          

2 x per week         35       euro

3 x per week         51       euro

4 x per week         65       euro 

5 x per week         80      euro  

ad hoc  17 euro per wandeling